Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedanaestero djece mlađe od 7 godina

Nakon duplih četvorki, rodila blizance

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australka koja je već punila naslovnice nakon što je dvaput rodila četvorke, na svijet je donijela i blizance, javlja australski tisak.

31-godišnja Dale Chalk, inače prva žena na svijetu koja je čak dvaput rodila četvorke, i njezin suprug Darren sada imaju 11 djece koja su sva mlađa od 7 godina. 'Voljeli bismo imati još djece, ali s medicinskog stanovišta to više nije moguće', izjavio je za australski Courier Mail Darren, inače vozač Hitne pomoći.

Pročitajte i ovo Beba u inkubatoru, ilustracija (Foto: Getty images) nevjerojatno što su radili liječnici Čudo u Češkoj: 117 dana nakon što joj je utvrđena moždana smrt – rodila bebu Slika nije dostupna Policija traži počinitelja Mlada Australka usred noći došla na hitnu u Makarskoj i prijavila da joj se na plaži dogodio strašan napad

Njihova najstarija kćer, Shelby, ima šest godina. Dale je potom u kolovozu 2004., 13 tjedana prije termina, rodila četvorke - Emmu, Ellie, Samuela i Josepha.  U listopadu 2005. ponovno je rodila četvorke - Sarah, Alice, Matthewa i Milly, no Milly nažalost, nije preživjela. 2007. obitelj se povećala za još jednog člana, djevojčicu Tiger-Lilly, a sada su im se pridružili još jedna djevojčica i dječak. (S.D./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene