Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pravi horor

Kupila djetetu igračku i pobjesnila kad je vidjela što je ispod naljepnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad su u pitanju demonska bića, mnogi ljudi se preneraze. No, kad se takvo jedno biće pojavi na fotografiji koja ukrašava dječju igračku, možete samo zamisliti zaprepaštenje majke djeteta koje ju je dobilo na dar.

Nicole Allen iz Daytona, u američkoj državi Ohio, bila je užasnuta nakon što je vidjela kako na igrački, za koju je mislila da je čarobni štapić, stoji naljepnica opsjednute djevojčice koja si reže žile na zapešću, piše WHIO.

Žena je rekla kako se njezina djevojčica prestrašila te sličice i brzo foliju vratila natrag na štapić kako više ne bi vidjela navedeni prizor.

Pročitajte i ovo Screenshot Nevjerojatno VIDEO Uhićena djevojka (19), pokušala je prodati svoga sina, pronašla je i kupca Ilustracija Sud rekao mišljenje Majka otišla s društvom u provod i sina s invaliditetom ostavila samog kod kuće: "Imao je opekline od sunca, ubode i bio je uplašen"

Ne vjerujete u duhove? Nakon ovoga promijenit ćete mišljenje!

'Bijesna sam. Želim znati kako je moguće da oni misle da je ta igračka prikladna za dijete', uznemirena je bila Nicole.

No, vlasnik dućana u kojem je igračka kupljena, Amar Moustafa, tvrdi kako je Nicole trebala znati što kupuje jer je naziv te igračke bio 'zli štapić'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene