Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završeno memorijalno putovanje

Kruzer Balmoral stigao rutom Titanica u New York!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kruzer Balmoral završio je u četvrtak svoje memorijalno putovanje povodom 100. obljetnice potonuća Titanica dolaskom u New York.

Titanic Memorial Cruise započeo 8. travnja kada je kruzer Balmoral isplovio iz luke u Southamptonu. U čast slavnog broda plovio je rutom kojom je 1912. plovio Titanic. U 2:20 sati 15. travnja, točno u minutu prije 100 godina od potonuća, na mjestu gdje je Titanic potonuo održana je komemoracija u čast svim žrtvama i slavnom brodu.

Pročitajte i ovo Ilustracija policijskog očevida u New Yorku Očevid u tijeku Pronađen leš u gradskom rezervoaru: Stanovnici pozvani da prije uporabe vodu prokuhaju Ilustracija Stara i oronula Sudarila se dva vlaka podzemne željeznice u New Yorku: Brojni ozlijeđeni

>> VIDEO Evo kako je tonuo Titanic!

Kruzer Balmoral je s 1.309 putnika iz čak 28 zemalja jučer popodne uplovio u luku u New Yorku. Mnogi od putnika su na neki način povezani s 1.512 osoba koje su na Titanicu izgubile život. Karte za ovo putovanje su rasprodane još prije nekoliko mjeseci iako su se cijene kretale od 4.000 do 12.000 funti.

Tijekom 12-dnevnog memorijalnog putovanja putnici su bili odjeveni u prigodne kostime, tj. odjeću koja je bila u modi prije 100 godina, jeli su jela i slušali glazbu koja je svirala i putnicima na Titanicu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene