Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Krokodil je iznenadio stanovnike predgrađa Darwina u Australiji nakon što su ga vidjeli kako šeće cestom. Dva metra dugačak krokodil ležerno je prolazio ulicama u blizini policijske postaje.


Kim Lock ispričala je da je bila šokirana kada je ugledala gmaza oko 19.30 po lokalnom vremenu u petak dok se vozila prometnom cestom, piše Australia News. Rekla je kako je isprva pomislila da se dogodila prometna nesreća kada je vidjela nekoliko automobile parkiranih na cesti. ‘Nisam mogla vjerovati. Mislila sam da je netko naletio na neku veliku mačku jer je nešto ležalo na cesti. Bio je to pravi spektakl’, rekla je Kim.

Vezani članci Slika nije dostupna Australija uhitila sedam svojih građana zbog pokušaja da se pridruže militantima Slika nije dostupna Završen natječaj za posao iz snova - plaća 100.000 australskih dolara!

Kada su primijetili krokodila vozači su stali i pozvali u pomoć Robbiea Riska koji se bavi hvatanjem krokodila. On je kasnije okupljenima ispričao kako se životinja kretala prema rezervatu, a on joj je kasnije pomogao da tamo i dođe.