Natječaj za posao iz snova je završio. Od 40 tisuća prijavljenih njih 18 ušlo je u finale. Samo njih šestero dobit će priliku šest mjeseci raditi na jednom od najljepših mjesta na svijetu. Za to će dobiti i 100 tisuća australskih dolara.


Za najbolji posao na svijetu stiglo je 40 tisuća prijava iz svih krajeva svijeta. 'Mislim da su se ljudi zaista potrudili kako bi se prijavili za jedan od šest poslova. Radili su posebne životopise. Neki od njih naveli su mnogo primjera onoga što su radili, posebice svoja iskustva s putovanja. Jako smo uzbuđeni jer će ovo biti tijesno natjecanje, ali na kraju ćemo ipak dobiti nevjerojatne kandidate', kazala je Karen Halbert iz Turističke zajednice Australije.

>> Traže se zaposlenici za 'najbolji posao na svijetu'!

Vezani članci Zmija na prozoru Zmija promolila glavu i iznenadila vlasnike, koji su uspjeli snimiti urnebesan prizor Marija Selak Raspudić Selak Raspudić o seksualnom uznemiravanju: ''Mislim da su institucije ovaj put ispravno i brzo reagirale, barem Sabor''

Kušač jela i vina, fotograf, čuvar parka - neki su od poslova, najboljih na svijetu koje nude Australci. Za šest mjeseci plaća je stotinu tisuća australskih dolara. 'Uglavnom ćemo provoditi vrijeme s njima. Bez obzira na stanje i mjesto gdje se nalaze, proći će kroz cijeli niz aktivnosti', dodala je Halbert.

Među kandidatima ima Amerikanaca, Britanaca, Talijana, Francuza, no najveći broj prijavljenih njih čak 30 tisuća dolazi iz Australije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook