Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Presuda znači da će vlasnik nogometnog kluba Monaco izgubiti oko pola svoje procijenjene imovine.


Ruski multimilijarder Dmitrij Ribolovljev mora svojoj bivšoj ženi isplatiti četiri milijarde franaka (25 milijarda kuna), odlučio je sud u Ženevi nakon šestogodišnje brakorazvodne parnice, prenosi BBC.

Vezani članci Ursula von der Leyen, predsjednica Europske komisije Predsjednica Europske komisije zahtijeva odgovor: "Zašto Rusija nudi milijune doza cjepiva, a nema ni za svoje stanovništvo?" Melania Trump, Donald Trump Zbog posljednjih objava na Twitteru Melanije Trump više nitko ne vjeruje da voli svog supruga

Presuda znači da će vlasnik nogometnog kluba Monaco izgubiti oko pola svoje procijenjene imovine. Ribolovljev, poznat kao "kralj gnojiva", bogatstvo je zaradio proizvodnjom kalijeva karbonata koji se koristi za umjetna gnojiva.

Odvjetnik Elene Ribolovljeve, koja je parnicu pokrenula prije šest godina, ovo je nazvao "najskupljim razvodom u povijesti".

Brojne afere presudile braku: Razvod nakon 21 godine braka!

Par je bio u braku 23 godine. Elena Ribolovljeva dobila je i skrbništvo nad mlađom kćeri Anom. Starija Ekaterina je punoljetna.

Ribolovljev, koji je Monaco kupio prije tri godine i potrošio milijune na kupovinu vrhunskih nogometaša, najavio je žalbu na presudu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook