Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kraj kakav zaslužuje

Završetak kakav zaslužuje njihov brak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kraj braka, barem do sada, bio je uzrok za tugu više nego za slavlje, ali službeno proglašavanje raspada braka sada bi moglo značiti ponovni susret ceremonijama u kojima par koji se razvodi ima priliku za još jedno rezanje torte.

Figurice koje na torti predstavljaju mladence, sada se proizvode i prodaju kao ‘osobe koje se razvode’, a naručuju ih, muškarci, žene ali i njihovi prijatelji kako bi proslavili novi početak, piše Daily Mail. Figure dolaze u paru u različitim oblicima i pozama osoba koje se razvode. Fay Millar koja izrađuje torte s ovakvim figuricama na vrhu naplaćuje ih od 60 do 800 funti (od oko 600 do 6.500 kuna), te dodaje kao su dizajnirane da ohrabre pozitivan stav prema propalom braku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nisu svi bili zadovoljni Trebala je to biti velika promjena u razvodima, ali ništa od toga: Zakon se mijenja nakon 90 godina Razvod braka, ilustracija - 1 Novi prijedlog u Saboru Uskoro bismo mogli lakše do razvoda braka, ali nisu svi zadovoljni: "Prvo se to napravilo s ovrhama"

'Završetak kakav zasužuje njihov brak'

‘Neki to možda smatraju potpuno neprimjerenim, ali drugi na ovakve torte gledaju kao na završetak kakav zaslužuje taj period njihova života, kao i šansa da se dobro zabave’, rekla je 31-godišnja Millar. ‘Radije bih da se ljudi smiju nego da tuguju ili budu osvetoljubivi, tako da koristim mnogo figura kojima jedan drugome nešto poručuju. Razvod može biti strašna stvar, a ja volim misliti da komične torte za razvod mogu pomoći da se osobe malo bolje osjećaju’, zaključuje Millar. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene