Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Moguće je da govorimo o ahondroplaziji, a u tom smjeru razmišlja i jedan korisnik Reddit koji boluje od istog poremećaja.


Zahvaljujući popularanim internetskim stranicama i društvenim mrežama, počevši od 9gaga i Reddita, tisuće ljudi diljem svijeta se upravo zabavlja pitanjem koliko je godina osobi koju ćete vidjeti na fotografiji.

Vezani članci Novozelandski pilot Phillip Mark Mehrtens s papuanski separatistima - 4 Opkolili ga domoroci naoružani kopljima i strijelama: Pilot uzet za taoca u zabačenoj regiji Promo Nude se stipendija i siguran posao: Policijska škola traži nove polaznike, pogledajte koji su uvjeti

Raspon odgovora je upravo nevjerojatan - od deset sve do četrdeset - jer su pojedini uvjereni da na slici vide dijete, dok su drugi mišljenja da prikazuje odraslog muškarca rođenog s poremećajem rasta.

Tko je u pravu ne znamo vam reći, što i zato što se o fotografiji u ovome trenutku zna samo toliko da je snimljena u Indoneziji, a što i zato što su detalji na njoj zbunjujući.

Naime, policijske uniforme su dostupne tamošnjim mališanima, dapače policija ih često dijeli tijekom raznih edukacijskih posjeta školarcima, a i cigareta u ruci može navesti na krivi zaključak.

Isto kao i neobična narukvica na lijevoj ruci, odnosno sat na desnoj čiji remen podsjeća na dječiji. Na koji se detalj onda usredotočiti? Na oči? Bore na čelu?

Moguće je da govorimo o ahondroplaziji, a u tom smjeru razmišlja i jedan korisnik Reddit koji boluje od istog poremećaja. Riječ je o bolesti koja uzrokuje patuljasti rast. 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju