Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premda je igra očito šala inspirirana horor filmovima i legendama kao što je ona o Krvavoj Mary, savjetuje se da svejedno ne sudjelujete.


Zahvaljujući društvenim mrežama, konkretno u ovom slučaju Twitteru, tisuće mladih ljudi iz cijeloga svijeta upravo sudjeluje u najnovijoj pošasti, igri koja ima za cilj dozvati meksičkog demona imena Charlie.

Vezani članci Slika nije dostupna Čelnici "uklete" srednje škole objavili novu jezivu snimku paranormalnih aktivnosti u zgradi Slika nije dostupna Čini li vam se ponekad da imate duhove koji pomiču stvari? Pogledajte tek muke vlasnika ovog lokala

Tko je zapravo Charlie i kako je taj mit nastao nije poznato jer Meksikanci ističu da za njega nikad nisu čuli, no mladi ga u ovom trenutku ispituju sve i svašta, počevši od toga kakve će biti sreće u ljubavi.

Društvene mreže zapalio novi izazov i muškarci ga obožavaju jer nudi gole grudi

Da bi se Charlieja dozvalo potrebne su samo dvije olovke i komad papira, a pravila nalažu da "demona" treba upitati može li igra početi, odnosno smije li završiti kako vrata pakla ne bi ostala otvorena.

Naravno, cijela je igra očito šala inspirirana horor filmovima i mitovima kao što je onaj o Krvavoj Mary, međutim unatoč tome što je Charlie vjerojatno stvaran koliko i jednorog koji će vam reći točne ishode 18 parova na kladionici ukoliko se protrljate majonezom po čelu, savjetuje se da se ne sudjelujete jer nije bezopasno.

Naime, kao što govore i sljedeće snimke, dovoljno je samo malo vjetra da nastane sveopća panika koja može završiti posjetom liječniku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook