Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KAUFLAND

Kaufland objavljuje: „Prvi Dajemo Više“

PR
PR
Trgovački lanac Kaufland već je 29. studenog snizio cijene kao da je PDV 13%

 Kaufland je prvi trgovački lanac koji je putem svog letka objavio kako je na odabrane proizvode već od 29.11.2018. snizio cijene kao da PDV već sada iznosi 13%, iako će nova stopa PDV-a tek 1.1.2019. stupiti na snagu.

Pročitajte i ovo PR OGLAS Veće plaće od 1.1.2024: Kaufland ponovno povećava plaće i primanja zaposlenika! PR Oglas Djela, ne riječi za bolju zajednicu: Kaufland i ove godine organizira volontiranje za svoje zaposlenike u udrugama diljem Hrvatske

„U četvrtak, 29.11.2018., pokrenuli smo akciju „Prvi Dajemo Više“ u sklopu koje smo svojim kupcima omogućili da pomoću kupona prvi osjete niže cijene odabranih proizvoda. No, to je samo bio uvod: od ove subote nadalje, za sve naše kupce smo osim toga snizili sve cijene proizvoda na koje će se odnositi nova stopa PDV-a, što kod nas obuhvaća preko 130 vrsta svježeg mesa i ribe, oko 20 vrsta jaja, preko 50 različitih vrsta pelena i preko 170 različitih vrsta voća i povrća. Htjeli smo svojim kupcima već sada ususret blagdanima omogućiti da uživaju u nižim cijenama i da iz široke palete od preko 380 proizvoda koje im mi nudimo u navedenim robnim grupama, sami mogu izabrati što god žele. “, potvrdila nam je voditeljica Korporativnih komunikacija, Marija Franić.

Trgovački lanac uz to najavljuje kako će svoje kupce od četvrtka, 6.12.2018., iznenaditi s dodatnim pogodnostima, ali detalje još ne žele otkriti.

Više informacija pronađite na https://www.kaufland.hr/akcije-novosti/pdv.html

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene