Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U redovitom lovu stanovnici Namibije uhvatili su neobično biće kojem nitko ne zna porijeklo.


U samo nekoliko dana video koji prikazuje neobično biće uhvaćeno u Africi pogledan je 250.000 puta. U njegovu opisu stoji kako su lokalni lovci u Namibiji ugledali neobično stvorenje u potrazi za hranom. Jedan od lovaca pogodio ga je metkom nakon čega je biće pobjeglo u grmlje, no lovci su ga ipak pronašli.

Vezani članci Bijele žirafe (Foto: Screenshot/Facebook) Jedinstvena pojava: Uspjeli snimiti rijetke bijele žirafe Slika nije dostupna Našli dovoljno vode za 400 godina

Ne samo da su pronašli njega nego još tri slična bića, jedan od njih napao je lovce, te su ga ubili, a ostali su pobjegli.

>> Kakvo je to biće izbacila rijeka u New Yorku?

Tijelo neobičnog bića odneseno je u lovački kamp nakon čega je pozvana policija, te se očekuje detaljna istraga. Na YouTubeu se zahuktala rasprava o porijeklu ovog bića. Dok jedni vjeruju kako se radi o lažnim fotografijama, drugi su uvjereni u njihovu autentičnost, a neki čak tvrde kako su i sami vidjeli slična bića.

Radi li se o biću s nekog drugog planeta, mitskom biću i nečemu drugom prosudite sami.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.