Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U redovitom lovu stanovnici Namibije uhvatili su neobično biće kojem nitko ne zna porijeklo.


U samo nekoliko dana video koji prikazuje neobično biće uhvaćeno u Africi pogledan je 250.000 puta. U njegovu opisu stoji kako su lokalni lovci u Namibiji ugledali neobično stvorenje u potrazi za hranom. Jedan od lovaca pogodio ga je metkom nakon čega je biće pobjeglo u grmlje, no lovci su ga ipak pronašli.

Vezani članci Afrika u doba pandemije - 9 ''Ovdje ne nose maske, korona im nije okupacija'': Najbolji hrvatski profesor iz Afrike poslao i važnu poruku Luki Modriću Slika nije dostupna Tražili dijamante, pronašli pola tisućljeća staru olupinu s blagom

Ne samo da su pronašli njega nego još tri slična bića, jedan od njih napao je lovce, te su ga ubili, a ostali su pobjegli.

>> Kakvo je to biće izbacila rijeka u New Yorku?

Tijelo neobičnog bića odneseno je u lovački kamp nakon čega je pozvana policija, te se očekuje detaljna istraga. Na YouTubeu se zahuktala rasprava o porijeklu ovog bića. Dok jedni vjeruju kako se radi o lažnim fotografijama, drugi su uvjereni u njihovu autentičnost, a neki čak tvrde kako su i sami vidjeli slična bića.

Radi li se o biću s nekog drugog planeta, mitskom biću i nečemu drugom prosudite sami.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.