Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko ne vjeruje da je to svinja

Kakvo je to biće izbacila rijeka u New Yorku?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njujorška fotografkinja Denise Ginley, šećući obalom East Rivera naletjela je na neobično biće koje je izbacila rijeka ispod Brooklynskog mosta.

'Prvo sam pomislila da nije neki pas pao s mosta, ali kad sam se približila uvjerila sam se kako se ne radi o psu', rekla je Denise. Nakon prvotnog šoka skupila je hrabrosti i približila se neobičnom biću kako bi ga mogla fotografirati.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi LIječnički tim tijekom operacije Izvedena rijetka transplantacija Veliki uspjeh riječkog KBC-a, muškarcu presadili bubrege bebe: "Malobrojni to mogu izvesti"

Biće je, kaže Denise, imalo sivu kožu koja je na nekim mjestima bila plava, zelena i crvena i imao je lice nalik na rakuna, piše ABC.com.

>> Snimljeno dosad neviđeno morsko biće duboko u oceanu!

Nakon što je priča dospjela u javnost lokalne su vlasti rekle kako se radi o termički obrađenoj svinji. Očevici su skeptični. 'Ako je netko pripremao svinju, zašto nije nimalo pojeo. Tko skuha cijelu svinju i baci ju u rijeku?', pita se Denise.

Američkim portalima počele su kružiti priče o njujorškom čudovištu koje nimalo ne liči na svinju kao što su to vlasti priopćile. Skeptici polaze od izgleda glave, nogu i repa bića kojeg je East River izbacila na obalu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene