Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi uspjesi

Kakva promidžba Hrvatske: Pogledajte nove fotografije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petar Botteri je fotograf s Hvara koji svojim uspjesima znatno pridonosi promidžbi Hrvatske u svijetu.

Fotografije 'Plima' i 'Pred plimu' našeg fotografa Petra Botterija već su obišle svijet, a njegov uspjeh, čini se, neće ostati na tome. Donosimo vam nove Petrove fotografije koje su na servisu Pixoto odnijele brojna prva mjesta u dnevnim i tjednim natjecanjima.

Pročitajte i ovo Najspremniji među spremnima - 2 Rigorozne vježbe Natječu se najspremniji među spremnima: "Dečki su nam bili dobra konkurencija" Nove generacije sportaša natjecanje u puzanju U Zagrebu tražili najbržu - bebu: "Pokušali smo napraviti zabavu za naše najmlađe članove"

Tako je osvojio prvo mjesto na svijetu u kategoriji 'Grad,ulica,park'. Koliko su njegove fotografije dobro plasirane govori i podatak da u top 100 fotografija svih vremena (od preko 70.000 fotografija) u kategoriji 'Grad,ulica,park' se momentalno nalazi 11 njegovih fotografija što nije pošlo za rukom niti jednome drugome fotografu u toj kategoriji

>> Nova fotografija Hrvatske koja je obišla svijet!

'Preko društvenih mreža moje fotografije u jednom danu  pogleda  nekoliko stotina tisuća zaljubljenika u fotografiju sa svih kontinenata. Lani je moja fotografija plime sa zalaskom sunca obišla cijeli svijet. Vidjelo je je više od četrdeset milijuna ljudi. Na taj način ja besplatno promoviram moj Stari Grad, Dalmaciju i cijelu Hrvatsku', rekao nam je Petar.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene