Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pet metara dug i 500 kilograma težak krokodil Elvis zadaje probleme zaposlenicima jednog australskog zološkog vrta.


Krokodil Elvis iskoristio je nepažnju zaposlenika zološkog vrta i u trenutku zagrizao kosilicu. Prilokom hvatanja tog metalnog 'plijena' ispala su mu dva zastrašujuće velika zuba.

Vezani članci Požari u Australiji Ogromni požari prijete gradovima: Vlasti pozvale na masovnu evakuaciju, sprženo više od 10 milijuna hektara Požari u Australiji - 1 Prijeti globalna katastrofa: Dim od šumskih požara u Australiji stigao je do gradova u Južnoj Americi

'Njegovi zubi su nenormalno veliki. Našem starom krokodilu Ericu zubi su bili upola manji i doista ne znamo zašto su tako veliki', u čudu kaže voditelj Zoološkog vrta Tim Faulkner. No, kako to već biva kod krokodila, narasti će mu novi zubi. Naime oni ih tokom života mogu 'izmjeniti' na tisuću.

Zaposlenici imaju itekakvih problema zbog Elvisove, prirodno, divlje naravi. Naime ulovljen je u sjevernoaustralskom gradu Darwinu gdje je neprestano napadao ribarske brodove. Nakon toga su ga premjestili na farmu krokodila no i ondje je bio 'nestašan' i stalno ubijao ženke. Sada je sam u svojem boksu no očito ni ondje ne miruje. I sve je dobro dok kosilicu ne pokuša zamijeniti nekim neopreznim radnikom.