Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zarada i reklama

Kako bi zaradio nešto novaca nosi ljude na leđima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Torontu se prije nekoliko dana pojavio novi oblik javnog prijevoza - Baxi. Baxi je oblik prijevoza u kojem vas muškarac nosi na leđima.

Nick Latimer je osnovao Baxi i izgleda da mu uopće ne smeta fizički napor koji iziskuje ovakva vrsta posla niti eventualne neugodnosti koje bi ga mogle zadesiti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ottawa Ubojstvo šokiralo predgrađe: U kući pronađeno šest tijela, četvero su djeca Počele su pripreme za dolazak baterijskih vlakova baterijski vlakovi Počele pripreme za dolazak suvremenih vlakova, mogu voziti do 160 kilometara na sat

Nick je osnovao Baxi u svrhu promocije nezavisnog filma koji je režirao, a u kojem se radi upravo o čovjeku koji zarađuje noseći ljude na leđima po ulicama Toronta. Osim promocije filma, Nick se nada i kojem zarađenom dolaru kako bi lakše ostvario svoj projekt, prenosi Neatorama.

Cijena Baxija prilično je visoka. Naime, Nick naplaćuje 5 dolara po jednom prijeđenom bloku ulica, a garantira 'prijevoz' putnika koji teže i do 150 kilograma.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene