Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Torontu se prije nekoliko dana pojavio novi oblik javnog prijevoza - Baxi. Baxi je oblik prijevoza u kojem vas muškarac nosi na leđima.


Nick Latimer je osnovao Baxi i izgleda da mu uopće ne smeta fizički napor koji iziskuje ovakva vrsta posla niti eventualne neugodnosti koje bi ga mogle zadesiti.

Vezani članci Koronavirus u Kini - 4 Koronavirus: Rusija uvodi vize za kineske turiste, kanadski premijer upozorava na diskriminaciju kineske zajednice Aura Dolls (Foto: auradolls.com) - 4 Seksualna revolucija? Otvara se bordel s lutkama za seks, neki ljudi baš nisu sretni

Nick je osnovao Baxi u svrhu promocije nezavisnog filma koji je režirao, a u kojem se radi upravo o čovjeku koji zarađuje noseći ljude na leđima po ulicama Toronta. Osim promocije filma, Nick se nada i kojem zarađenom dolaru kako bi lakše ostvario svoj projekt, prenosi Neatorama.

Cijena Baxija prilično je visoka. Naime, Nick naplaćuje 5 dolara po jednom prijeđenom bloku ulica, a garantira 'prijevoz' putnika koji teže i do 150 kilograma.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.