Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne gledati prije spavanja

Paranormalna aktivnost? Noćne čuvare u podrumu dočekao prizor iz horora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarce je u istraživanje natjerala buka koja je dopirala iz podruma zgrade.

Brazilskim portalima od ponedjeljka, a od utorka ujutro i raznim društvenim mrežama, kruži jeziva snimka koja navodno prikazuje paranormalnu aktivnost.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Htio je upozoriti? Ovako nešto jezivo se rijetko vidi: Duh dječaka sjedio na stražnjem sjedalu automobila Slika nije dostupna Fotografija dana Snimio je dušu kako napušta tijelo nakon fatalne prometne nesreće? Pogledajte sliku

Zapis su podijelila dvojica čuvara koje je, tako barem legenda uz video kaže, u kasni noćni sat privukla buka iz podruma.

U tom dijelu zgrade dočekalo ih je treperenje rasvjete, ali i prizor koji bi mnogima utjerao strah u kosti - vrata hidrantskoga ormarića, kojima kao da je lupala neka nevidljiva i bijesna sila.

Gdje je prizor nastao, nije najjasnije, jer tamošnji portali barataju različitim informacijama. I dok jedni spominju mrtvačnicu Medicinskog instututa u Cuiabi, drugi govore o Centru za skrb djece i adolescenata nedaleko od Curitibe.

Pogledajte u nastavku snimku i donesite zaključak je li muškarcima bilo dosadno pa su se igrali redatelja horor filmova ili su se doista susreli s natprirodnom silom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene