Obavijesti Video Pretražite Navigacija
AKTIVNA HRVATSKA

JEDINSTVENI TRENING ASJE PETERSEN I AKTIVNE HRVATSKE RAZBUDIT ĆE CRIKVENICU

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/4 >>
Crikvenicu ove subote očekuje jedinstven zajednički trening. Sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska prvi puta dolazi u biser Kvarnera, a Crikveničanima i njihovim gostima će trenerica Asja Petersen predstaviti jedinstveni koncept treninga Focus Point.

 Besplatni trening za sve građane održat će se u subotu, 7. rujna u 11 sati na Trgu Stjepana Radića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna AKTIVNA HRVATSKA Aktivna Hrvatska i Drago Pezić vježbaju s Osječanima ove subote Slika nije dostupna AKTIVNA HRVATSKA Regeneracija nakon stresa uz trening Aktivne Hrvatske

''Focus Point je sistem treninga koji poseban naglasak stavlja na efikasnost pokreta i funkcionalnost tijela. Sadrži elemente treninga jakosti, pilatesa i joge. Pokazat ćemo nekoliko vježbi koje su efikasne i sigurne, i vjerujem da će ih naši vježbači izvoditi i samostalno u svrhu održavanja zdravlja. Trening se izvodi tjelesnom težinom, mogu mu se priključiti sve generacije i svi vježbači, a mnoge će potaknuti na redovitu tjelesnu aktivnost!'' – najavila je trenerica Asja Petersen.

PR PR

Nakon edukacija kod najpoznatijih svjetskih pilates instruktora, Asja je među prvima ovu tehniku treninga donijela u Hrvatsku. Danas je vlasnica najdugovječnijeg pilates studija u Hrvatskoj, te osnivačica i predsjednica Udruge hrvatskih pilates instruktora. Dio svog bogatog iskustva prenijet će u Crikvenici, a u tome će joj pomoći i treneri tima Kineziološkog fakulteta u Zagrebu Lukrecija Dragić i Patrik Kramarić te ambasadorica projekta Renata Sopek.

Uz sam trening, vježbače će educirati i stručnjaci iz područja kineziologije i nutricionizma dok će liječnici Hrvatske liječničke komore vršiti mjerenje indeksa tjelesne mase. Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a subotnji trening u sklopu Dana zdravlja uz suradnju Grada Crikvenice i TZ Grada Crikvenice.

PR PR

Svi prijavljeni vježbači dobit će majice generalnog partnera HEP-a, NIVEA poklon za njegu tijela, Mivela vodu s kojom možemo sve. Tosama će pokloniti zanimljive promo artikle, Kotanyi zdrave začine. Merkur osiguranje će nakon treninga pripremiti zdrave i osvježavajuće smoothije, a Decathlon poklon iznenađenja. Partneri projekta su Biotrening, Falkenstiner Hotel&Spa iadera, Polinike Vaš Pregled i Sv. Katarina.

Za trening u Crikvenici možete se prijaviti putem službene web stranice projekta www.aktivnahrvatska.hr

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene