Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PODRAVKA BIO RAJČICA

Jedino što ih dotiče je priroda

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/5 >>
Rajčice okupane mediteranskim suncem, ubrane na ekološkim farmama i prerađene u roku od 24 sata od branja svako će jelo obogatiti i učiniti ga potpuno neodoljivim.

 Podravka proizvodima od rajčice pridružili su se Bio članovi. U ponudi su sada Bio passata, Bio passata Rustica te Bio sjeckana rajčica. Podravka Bio rajčica proizvode krasi vrhunski okus, visoka nutritivna vrijednost, ali i ekološki uzgoj. Dokaz je to da briga o vlastitom zdravlju može biti i – ukusna.

Pročitajte i ovo PR OGLAS Vegeta & Spirulina: Novi superfood začin za sva tvoja super jela PR NAJISKRENIJE SE DARUJE SRCEM Podravka i Restoran TAČ uljepšavaju blagdane najpotrebitijima

Rajčice iz ekološkog uzgoja

Sve rajčice koje dospijevaju u Bio passatu, Bio passatu rusticu i Bio sjeckanu rajčicu prerađene su u roku od 24 sata od branja. Podravka Bio rajčice rasle su pod toplim suncem Mediterana i jedino što ih dotiče je – priroda.

Podravka Bio rajčica proizvodi su odličan odabir za sve one koji zdravlje „uzimaju“ preko tanjura i one koji uživaju u organskoj hrani. Upravo stoga je Podravka u svoj asortiman uvrstila četiri fantastična organska proizvoda – Bio passatu, Bio passatu Rusticu i Bio sjeckanu rajčicu u dva pakiranja.

PR PR

Podravka vas daruje

Podravka Bio rajčica proizvodi nedvojbeno će svakoga inspirirati za najukusnija jela – od variva, preko umaka i juhica do pizze i bruschetta. Međutim, dopustite da vas inspiriraju i u kreativnom stvaralaštvu. Sve što trebate je uzeti kameru u ruke i fotografirati svoj omiljeni Bio rajčica proizvod.

Naime, u tijeku je nagradni natječaj „Puna torba čiste prirode“. Nadahnite se prirodom jer Podravka 50 najkreativnijih radova daruje platnenom torbom i poklon paketom proizvoda Bio rajčica. Fotografirajte neki od Bio rajčica proizvoda u prirodnom okruženju i pošaljite fotografiju do 20. lipnja.

PR PR

Pročitajte detalje nagradnog natječaja „Puna torba čiste prirode“ i dopustite da ljepota netaknute prirode Mediterana dotakne vaš kreativni duh.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene