Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatrpana porukama

Je li ovo najpoželjnija žena na internetu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ona prima na desetke poziva na spoj svakodnevno, a prestižan časopis proglasio ju je jednom od četiri najpoželjnije osobe u New Yorku.

Lauren Urasek postala je najpopularnija djevojka na stranici za online upoznavanje OK Cupid. Mlada vizažistica s Manhattana i sama je bila iznenađena svojom popularnošću, te brojem poruka i poziva na spoj koje dobiva na dnevnoj bazi.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić reagirao i slovenski premijer Novi Vučićev skandal, brutalno izvrijeđao Slovence: "Odvratni su, nikad im se neću ispričati" New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama

Tolika pozornost suprotnog spola ipak joj nije godila pa je ugasila profil i napravila novi, međutim nije dugo trajalo dok je horda muškaraca nije pronašla i na novom profilu.

Izabrana je nova najljepša žena na svijetu! Ona je...

Možda nije toliko ni do pozornosti koju joj pridaju nego do načina na koji to čine. Poruke koje dobiva ponekad su jednostavno glupe, ponekad opscene, a ponekad toliko bizarne da ne postoje riječi kojima bi ih se opisalo. One najzanimljivije Lauren objavljuje na svom Tumblr profilu.

Zašto je Lauren toliko popularna zaintrigiralo je i New York Magazine koji ju je zbog toga svrstao u top 4 najpoželjnije osobe u Velikoj Jabuci.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene