Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američki znanstvenici iz slabo poznatog programa 'Potraga za izvanzemaljskom inteligencijom' tvrde da će izvanzemaljci napasti zemlju u studenom ove godine.


Izvanzemaljci s planeta Zeeba će doletjeti na Zemlju s tri golema svemirska broda od kojih najveći ima promjer od čak 320 kilometara. Ostala dva su malo manja, tvrde isti znanstvenici.

Vezani članci Slika nije dostupna "Izvanzemaljci su stvarni!" Prizor na nebu zbunio stanovnike Kalifornije Raste globalno zatopljenje (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Klima bi se mogla oteti kontroli: Zemlja se približava granici na kojoj će postati staklenik, preživjet će samo milijardu ljudi

'Trenutno se ti brodovi nalaze kod Jupitera i sudeći po brzini kod nas trebali stići u studenom', kazao je John Malley, inače vodeća osoba organizacije SETI. Prema njegovim riječima svemirske brodove uočio je sustav HAARP koji se nalazi na Aljaski i čija je osnovna funkcija proučavanje polarne svjetlosti. Brodovi bi, kako tvrdi Malley, trebali postati vidljivi teleskopom čim se približe Marsu. O cijelom otkriću je navodno obaviještena i američka vlada.