Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobrodošao zadatak

Izazov dana: Pokušajte pogledati sljedeći video, a da se ne nasmijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zahvaljujući Redditu, odnosno jednom od članova te društvene mreže, eto nam svima dobrodošlog izazova u ponedjeljak ujutro - kompilacije uz koju je gotovo nemoguće ne razvući osmijeh.

Kompilaciju nazvanu "Reddit's Try Not To Laugh Challenge" unatrag desetak sati je pogledalo preko 300.000 ljudi te je do sada njih više od pet stotina u komentarima na YouTubeu napisalo u kojem je trenutku pokleknulo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Želio halucinirati Novi opasni TikTok izazov! Dječak preminuo od predoziranja poznatim lijekom za alergije Ilustracija Mučan i bolan Kaos u školi u susjedstvu: Osmero djece ozlijeđeno u opasnom izazovu "krvavi novac" s TikToka

Operacija panj: Dečki zaboravili uključiti mozgove i nasmijali internet

Istina, među njima se našlo i par mrguda koji su naveli da su uspjeli izdržati svih sedam minuta bez da su se namijali, no nama takvo što ipak nije pošlo za rukom. Po nas je bio fatalan Dennis Keith, 'muškarac koji može levitirati'.

Pogledajte kako pomoći nekome da siđe s uma umjesto s ljestava

Pogledajte kompilaciju sastavljenu od videa koje su sami korisnici te društvene mreže naveli kao svoje najdraže kratke zapise i napišite u komentarima svoj rezultat, koliko ste izdržali.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene