Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjenčanje u Kini

FOTO: Izabranici sašio vjenčanicu dugu 2.162 metra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjenčanica duža od dva kilometra veoma je usrećila kinesku mladenku Lin Rong. Najsretniji dan, izradom vjenčanice, još je sretnijim učinila obitelj mladoženje Zhao Penga.

Čak 2.162 metra dugu vjenčanicu Kineskinja je nosila pred više od 200 uzvanika, a za njezinu je izradu trebalo tri mjeseca. Jutro uoči vjenčanja sretnog kineskog para, na šlep je duga tri sata bilo pričvršćivano 99.999 svilenih crvenih ruža. Sve je to 28-godišnjeg mladoženju, koji je sam dizajnirao vjenčanicu, stajalo oko 6.000 dolara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna odustao ponuditelj Odbijena žalba Kineza, HAC ide u novi natječaj za 17,5 km autoceste na koridoru Vc Derbi u Opuzenu (Foto: LIKEmetkovic.hr) - 1 provokacija transparentom Utakmicu između trećeligaša u Opuzenu pratili i Kinezi, bilo posla i za policiju

Zhao Peng u ovaj se pothvat upustio, ne samo kako bi razveselio svoju izabranicu, već i srušio Guinnessov rekord najdulje vjenčanice od 1.579 metara. 'I duljina haljine i broj svilenih ružica su rekordni, ali nije mi važno hoće li me registrirati u Guinnessovoj knjizi rekorda', rekao je Peng i dodao kako mu je najvažnije ipak bilo razveseliti svoju Lin.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene