Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Znak odozgo?

Isus im se ukazao na računu iz trgovačkog lanca!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Običan račun s blagajne trgovačkog lanca, kojeg je mladi par iz Južne Karoline dobio prilikom kupovine, ubrzo se pretvorio se u vrlo neobičan.

Jacob Simmons i njegova zaručnica Gentry Lee Sutherland na računu iz Walmarta otkrili su sliku Isusa. 'Što je više gledate, sve više liči na Isusa', kazao je Simmons.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svi su iznenađeni Ukazanje u Međugorju: Vidjelici Mariji govorio mali Isus! Slika nije dostupna 'Znak snage' Isus se ukazao na zidu! Vidite li ga?!

Par je u lipnju kupio neke slike. Slika Isusa pojavila se nekoliko dana nakon kupnje. 'Pogled mi je pao na račun i on me gledao', kazao je Simmons koji je nazvao trgovinu. 'Rekli su mi da se crne mrlje mogu pojaviti samo ako se račun izloži visokoj temperaturi. No, ako i jest bio izložen visokoj temperaturi, kako se pojavilo baš lice?'.

Nakon prvotnog šoka, par je sliku počeo gledati sa zadovoljstvom. Kažu kako je to znak odozgo. 'Mislimo da je to blagoslov koji nam je Bog udijelio i osjećamo da ga moramo podijeliti sa svima'.

Simmons se nada kako će pronaći nekoga tko može testirati papir kako bi otkrili što je to utjecalo da se slika pojavi na računu. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene