Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mlada Britanka nikako se nije mogla riješiti prekomjerne težina pa je kao konačno rješenje izabrala hipnozu. Majka ju je hipnotizirala tako da pomisli kako ima ugrađenu želučanu premosnicu.


Nakon prekida s dečkom, mlada Britanka Danielle Davies utjehu je našla u hrani te uskoro došla do 89 kilograma težine i konfekcijskog broja 46. Odlučna da skine nagomilanu težinuo krenula se mnogim dijetama, no nijedna joj nije pomogla.

Vezani članci Zdrav životni stil Dovoljno je 30 dana kako bi se metabolizam sagorijevanja kalorija poboljšao i obnovio PR Kako potrošiti maksimum kalorija uz pravilnu prehranu i vježbanje

Očajna nakon brojnih neuspjelih dijeta za pomoć je zamolila svoju majku, inače hipnoterapeutkinju. Ona ju je hipnotizirala i to tako da počne vjerovati kako se podvrgla operaciji te da sada ima ugrađenu želučanu premosnicu.

>> Postoji 108 razloga zbog kojih teško mršavimo...

Uvjerena u to da joj se želudac smanjio Danielle je automatski počela manje jesti u manje od 6 mjeseci te skinula 38 kilograma i 10 konfekcijskih brojeva. Još bolje, čini se kako nema nikakvih problema sa zadržavanjem trenutne težine.

'Ne znam kako da se zahvalim mami. Tako sam oduševljena svojom novom figurom. Pokušala sam sa svim dijetama, hipnoza je bila zadnje rješenje', rekla je za Daily Mail Danielle Davies.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook