Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što su njihovi dokumenti potvrđeni Cao Viena (106) i Vu Thi Haija (100)


Najstariji azijski bračni par živi u Vijetnamu, izvijestili su u petak dužnosnici, pošto su datumi rođenja poljoprivrednika Cao Viena (106) i Vu Thi Haija (100) provjereni i potvrđeni.

Vezani članci Fail Odjekivalo je cijelom ulicom: Mislio je da su vrata otvorena pa se punom brzinom zaletio u staklo Lastovo - 1 Raspisana tjeralica za bračnim parom: Lažnim ugovorima uknjižili se na niz nekretnina na Lastovu

'Posjedujemo dovoljno podataka koji dokazuju datum njihova rođenja', rekao je direktor vijetnamske podružnice Guinnessove knjige rekorda Le Trant Truong An.

Tajna dugovječnosti najstarijeg muškarca na svijetu

Bračni par iz središnje vijetnamske pokrajine Nghe An vjenčao se 1933. što znači da im je bračni staž dug čak 81 godinu. Imaju osmero djece i 122 unuka i praunuka, rekao je An. 'Tvrde da je tajna dugovječnosti uvijek nastojati biti sretan i voditi računa o prehrani', navodi direktor vijetnamske podružnice.

Prošli je mjesec vijetnamska podružnica Guinnessove knjige rekorda najstarijom osobom u zemlji proglasila 121-godišnju Nguyen Thu Tru, što je još jedan dokaz da su Vijetnamci dugovječan narod.

Nihove fotografije pogledajte ovdje.

(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook