Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dječak genije

Ima deset godina i predsjedničke ambicije: Upravo je primio srednjoškolsku diplomu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tanishq Abraham ne skriva predsjedničke ambicije. Sa samo četiri godine primljen je u Mensu.

Tanishq Abraham, 10-godišnjak iz Kalifornije s predsjedničkim ambicijama, koji se školovao kod kuće i koji je u dobi od samo četiri godine postao jedan od najmlađih Amerikanaca koji su primljeni u Mensu, dobio je srednjoškolsku diplomu, rekla je njegova majka Taji u srijedu, piše Business Insider.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve se istražuje Učenik napravio kaos u školi? Ukrao bocu sa živom iz laboratorija i prolio je po dvorištu Ilustracija Mučan slučaj Sestri preminulog dječaka iz Slavonskog Broda hitno pronašli smještaj, braću ostavili obitelji! Majka tvrdi: "Ne znam gdje je"

Dodijeljena mu je u nedjelju na svečanosti u muzeju automobila u Sacramentu.

Pljačkaš ga je udario u glavu, pao je u nesvjest, a probudio se kao genije!

Dječak je napustio svoju lokalnu javnu školu u dobi od sedam godina, a završni ispit srednje škole položio je još u ožujku. Međutim, bio je previše zauzert satovima na lokalnom veleučilištu zbog čega svečanost dodjele diplome nije ranije održana.

'Bio je poprilično samouk', kaže njegova majka i dodaje kako je se ona fokusirala na to da ga poduči biologiju i kemiju, dok mu je njezin suprug pomagao s računanjem i trignometrijom.

Maleni genij napisao aplikaciju za iPhone

Iduće godine dječak planira upis na Kalifornijsko sveučilište Davis koje je obitelj izabrala jer je najbliže njihovom mjestu stanovanja. Na dodjeli diplome podršku su mu pružali brojni članovi obitelji i prijatelji.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene