Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što se mora...

Eto ti demografske obnove: Ili odsad žene najmanje dvije ili će doživotno u zatvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tko odbije, osim što slobodu više vidjeti neće, može do kraja života očekivati i težak fizički rad.

Ukoliko je za vjerovati onome što prenose pojedini afrički portali, muškarci u Eritreji od sada će morati ženiti najmanje dvije djevojke. Ukoliko se iz nekog razloga tome usprotive, ostatak života će provesti iza rešetaka, a ujedno će ih do smrti u zatvoreništvu čekati i težak fizički rad.

Pročitajte i ovo Ilustracija Širenje sukoba Zlokobna najava svjetske velesile: Iran će napasti Izrael, upućeno upozorenje Ilustracija Pravo na slobodu Roditelji su je natjerali u brak iz kojega već 11 godina očajnički želi izići: No iz jednog razloga to ne smije

Također, isti će zakon obvezati i djevojke da se ne bune, pa ako koja pokuša spriječiti svog muškarca da pod krov dovede još jednu ženu, ne gine joj identična kazna kakva je predviđena za 'snažniji spol'.

Kakav kralj: On ima čak 100 žena!

Takvo što stoji u sljedećem dokumentu kojega su se dočepali aktivisti za ljudska prava (moguće ga je vidjeti ovdje), međutim treba dodati da nezavisni izvori još nisu uspjeli doći do potvrde da je tamošnji muftija takvo što doista i potpisao.

Ipak, navode da je velika vjerojatnost kako dokument nije nečija podvala jer u Eritreji brojne djevojke silom prilika ostaju neudane i bez potomstva. Razlog zašto je tome tako je to što nedostaje muškaraca, a manje ih je u odnosu na žene jer su stradavali u ratovima.

Primjerice, za sukoba s Etiopijom (od svibnja 1998. do lipnja 2000.) s obje je strane poginulo čak 150.000 vojnika, a što je jako uzdrmalo 'sliku Eritreje' koja je tada imala tek 4 milijuna stanovnika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene