Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovoga se treba sjetiti

I to je moguće: Japanac na aukciji ponudio Zemlju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Japanac tvrdi da je Zemlju dobio od Boga pa je stavlja na aukciju.

Jedan je Japanac na aukciji ponudio Zemlju. Ono što je još čudnije je to da je do danas prikupio 2.772 ponude s trenutnom cijenom od 123.472.279 američkih dolara, piše Mashable.

>> Brazilska studentica prodala nevinost za 780.000 dolara, dobitnik Japanac

Dražba je krenula s početnom cijenom od 0,86 dolara koja je iz sata u sat rasla. Za pretpostaviti je da pobjednik neće doista platiti stotine milijuna dolara. Ono što je posebno zanimljivo je opis uz 'ponuđeni proizvod' u kojem je domišljati Japanac napisao kako mu je Bog dao planet pa ga on sad nudi na aukciji. Ponuditelj je zatražio i da mu potencijalni kupci dostave pismo u kojem će opisati svoje namjere za kupnju kako bi znao da je riječ o ozbiljnim kupcima.

>> Šok na aukciji: Nećete vjerovati za koliko je prodan ovaj dijamant!

Ništa manje zanimljiva nisu pitanja 'kupaca'. Jedan ga je pitao 'dolazi li predmet s reset gumbom' koji bi ga mogao vratiti u prošlost, dok ga je drugi pitao hoće li postati Bog nakon uspješne kupnje, na što mu je ponuditelj vrlo jednostavno odgovorio - 'ne'.

Pročitajte i ovo Umjetnine - 3 nastala prije 137 godina Dobra investicija: Najskuplja slika Vlahe Bukovca na aukciji u Zagrebu Slika nije dostupna Aukcija FOTO Evo što prodaje američko veleposlanstvo u Zagrebu

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene