Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uložio zadnji novac

I do toga je došlo: Mladić (24) preko jumbo plakata moli za posao!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je nezaposleni mladić iz Engleske odlučio na nekonvencionalan način poslodavcima dati do znanja da se nalazi na tržištu rada.

Adam Pacitti nezaposleni je 24-godišnjak, koji je na zanimljiv način odlučio poslodavcima dati do znanja da traži posao. Adam je, naime, potrošio svojih zadnjih 500 funti na jumbo plakat, u kojemu upravo to i piše, prenosi Daily Mail. Napravio je čak i internetsku stranicu, preko koje mu se potencijalni poslodavci mogu javiti.

Pročitajte i ovo Ilustracija ovo morate znati Kako napisati dobar životopis? Stručnjakinja otkrila važne korake McDonald's Nude više poslova McDonald’s traži desetke radnika diljem Hrvatske: Objavili iznose plaća i nagrada

>> Ova bi nam znanstvena dostignuća uskoro mogla olakšati život!

Na tu je ideju došao nakon što je svakodnevno provodio barem šest sati bezuspješno šaljući otprilike 250 životopisa na razne natječaje za posao. Ovaj školovani mladi producent nada se da će na ovaj način dobiti posao u struci.

Svjestan je recesije, kaže, i toga da nigdje u svijetu situacija nije bajna što se tiče traženja posla. Nada se, ipak, da će u svom naumu uspjeti i da će potencijalni poslodavci u njemu vidjeti poduzetnog mladića.

Postao je i senzacija na Twitteru. 'Nakon što sam objavio svoju stranicu, moj se status na Twitteru dijelio otprilike deset puta u sat vremena. Onda mi telefon nije prestajao zvoniti, a dijeljenja na Twitteru sad imam više od 7 tisuća. Nevjerojatno mi je drago što su ljudi vidjeli da je moja poruka drukčija od drugih i to odlučili podijeliti sa svima', kazao je Adam.

Njegovi se jumbo plakati nalaze u Londonu, jer Adam smatra kako se tamo nalazi najviše poslova i najviše poslodavaca te da je najveća vjerojatnost kako će se u tome milijunskom gradu naći netko tko će ga i zaposliti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene