Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Obitelj će sada napokon moći otplatiti kuću i zemljište.


Glenda Blackwell, 57-godišnjakinja iz Leicestera u Sjevernoj Karolini, željela je supruga podučiti lekciji pa na kraju završila kao žrtva zgodne šale božice Fortune.

Vezani članci Lutrija, ilustracija Provjerite listiće: U Lutriji kažu da je netko od večeras bogatiji za 2,3 milijuna kuna! Slika nije dostupna Isti igrač osvojio dva Jackpota u jednom izvlačenju?

Gospođa je pokušala dragom dokazati da je bedast zato što baca novce na srećke, no kada je ispred njega kupila jednu vrijednu deset dolara i izgrebala je uvjerena da će je dočekati rečenica "nažalost ništa", shvatila je da je upravo osvojila milijun dolara.

Istina, gospođa Blackwell je naposljetku pristala na isplatu u iznosu od 415 tisuća (mogla je tražiti i da joj se sljedećih 20 godina isplaćuje po 50 tisuća), no lokalnim je medijima otkrila da je i s tolikim iznosom presretna.

"Naša se obitelj godinama mučila s financijama. Sada ćemo napokon moći otplatiti kuću i zemljište, a ono što ostane će otići unukama, odnosno u njihov studentski fond", otkrila je Blackwell i priznala još jednu stvar - da nikad nije s većim užitkom dočekala suprugov prijekoran pogled i rečenicu "e, neka si ti meni pokazala!"