Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaglavila u transu

Hipnotizirao djevojčicu pa je nije mogao probuditi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi hipnotizer iz Kanade bio je prisiljen pozvati svog mentora na hitnu intervenciju jer nije mogao probuditi iz transa skupinu djevojčica koje je hipnotizirao u jednoj privatnoj školi u Quebecu.

Jedna od djevojčica navodno je bila hipnotizirana 5 sati prije nego je stigla pomoć, prenosi Daily News. 20-godišnji Maxime Nadeau rekao je kako je hipnoza skupine učenika od 12 i 13 godina bila jedna od točaka u školskoj predstavi za završetak školske godine. Izjavio je kako nije paničario kad se djevojka nije mogla probuditi iz transa jer 'to nije opasno.'

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kako dalje? Zaboravite ridanje i očajavanje, prekid veze liječite OVAKO! Slika nije dostupna Koristio laser Kirurg pacijentu tijekom operacije na jetru UCRTAO svoje inicijale

>> Seksi hipnoza: Pogledajte što ona može s grudima

'Trans je stanje potpunog blagostanja, nisam bio pod stresom jer sam znao da će se probuditi', rekao je Nadeau. Nakon sat vremena stigao je njegov bivši trener, Richard Whitbread, i zatekao nekoliko učenika kako drže glave na stolovima, dok su ostali očito bili u transu.

>> Ravnatelj hipnotizirao učenike pa se dvoje ubilo i jedan poginuo

'Oči su im bile otvorene, ali u tijelu nije bilo nikoga', rekao je Whitbread. Objasnio je kako je djevojčicama pomogao tako što ih je uvjerio da ih re-hipnotizira, a zatim ih ozbiljnim, stogim glasom izveo iz transa. Jedna je učenica rekla kako se osjećala kao da je doživjela izvantjelesno iskustvo.

>> Zombi točka: Gutač mačeva hipnotizirao sam sebe

'Ne znam kako da to objasnim, to je kao da više niste tamo', rekla je Emilie Bertrand. Trinaestero učenika kasnije se žalilo na glavobolju i mučninu, a ravnatelj Daniel Leveille rekao je kako je požalio što nije tražio pristanak roditelja na ovakvu predstavu. 'Nisam uzeo u obzir da su djeca u ovim godinama puno osjetljivija na hipnozu nego odrasli', rekao je Leveille.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene