Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija provodi istragu zbog ravnatelja jedne srednje škole na Floridi zbog hipnotiziranja troje učenika koji su kasnije umrli.


George Kenney je udaljen s radnog mjesta nakon što je priznao da je hipnotizirao 16-godišnjeg tinejdžera koji je dan nakon toga počinio samoubojstvo. Istraga samoubojstva Wesleyja McKinleyja otkrila je da je još dvoje učenika bilo pod ravnateljevim utjecajem.

Vezani članci Minijaturna maska Županija tvrdi da nema veze s minijaturnim maskama, roditelji u šoku: "Ne mogu se ni povući iznad nosa. Smijali smo se, kaj ćemo" Zakonski prijedlog o suspenziji (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Predložen novi Zakon o odgoju i obrazovanju - Ravnatelji dobivaju veće ovlasti nad agresivnim učenicima

Ravnatelj je navodno hipnotizirao Brittany Palumbo pet mjeseci prije nego se ubila, a 16-godišnjeg Marcusa Freemana šest dana prije nego je poginuo u prometnoj .

Kenney je sve porekao. No, istraga je otkrila da je ukupno 75 učenika i školskog osoblja dolazilo na hipnozu u njegov kabinet, piše Daily Mail. Nakon njegove hipnoze poginula je i 68-godišnja profesorica, no, nije sigurno da li je njezina smrt povezana s hipnozom. On je rekao da ih je hipnoza činila sretnijima te da im je pomogla u koncentraciji.