Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pas mu je pojeo spolovilo?

Zaspao mrtav pijan, probudio se bez spolovila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatan scenarij iz Dominikanske Republike. Jedan je 45 godišnjak zaspao mrtav pijan da bi, kad se probudio, shvatio da njegovog spolovila više nema.

Dominikanac Geraldo Ramos za lokalnu je TV postaju ispričao kako se ranije ovog tjedna poprilično napio i zaspao, a kada se probudio shvatio je da mu nema - spolovila.

Pročitajte i ovo Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu Ilustracija Upozoravali ga Pijan urlao na svog psa do mjere da su intervenirali i policajci: Napao ih pa završio iza rešetaka

Ovaj 45-godišnjak rekao je kako nema pojma što se dogodilo s njegovim spolovilom, no njegovi susjedi kažu kako ga je, dok je spavao, napao pas. Ramos se uopće ne sjeća da se išta slično dogodilo, a psa koji ga je navodno napao nisu pronašli.

>> Zbog interneta odrezao penis sebi i svom ocu

Ako taj scenarij i jest istinit, ne bi bilo prvi put da se ovakvo što nekome dogodilo. Naime, prošli mjesec sličnu je traumu proživio i paraplegičar iz Arkansasa koji je isto tako nakon buđenja otkrio da mu je ljubimac odgrizao jedan testis.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene