Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nevjerojatan scenarij iz Dominikanske Republike. Jedan je 45 godišnjak zaspao mrtav pijan da bi, kad se probudio, shvatio da njegovog spolovila više nema.


Dominikanac Geraldo Ramos za lokalnu je TV postaju ispričao kako se ranije ovog tjedna poprilično napio i zaspao, a kada se probudio shvatio je da mu nema - spolovila.

Vezani članci Prometna policija, ilustracija Dobio je paprenu kaznu: 36-godišnjak bez vozačkog ispita i s 3 promila alkohola u krvi bježao policiji Pas Car Pomagao je u razminiravanju i spasio brojne živote, a onda je ostavljen na lancu u rupi bez hrane i vode

Ovaj 45-godišnjak rekao je kako nema pojma što se dogodilo s njegovim spolovilom, no njegovi susjedi kažu kako ga je, dok je spavao, napao pas. Ramos se uopće ne sjeća da se išta slično dogodilo, a psa koji ga je navodno napao nisu pronašli.

>> Zbog interneta odrezao penis sebi i svom ocu

Ako taj scenarij i jest istinit, ne bi bilo prvi put da se ovakvo što nekome dogodilo. Naime, prošli mjesec sličnu je traumu proživio i paraplegičar iz Arkansasa koji je isto tako nakon buđenja otkrio da mu je ljubimac odgrizao jedan testis.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook