Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Internet je imao vrlo loš utjecaj na jednog Malezijca koji je odrezao penis sebi i svom ocu pod utjecajem onog što je pročitao na internetu.


U divljačkom napadu u Maleziji jedan je muškarac svom ocu odrezao genitalije nakon čege je isto napravio i sebi. Napad se dogodio u subotu oko 1:30 sati, a policija vjeruje kako su na muškarca utjecala 'lažna vjerska vjerovanja na koja je naišao na internetu', piše Huffington Post.

Vezani članci Slika nije dostupna Islam i službeno najraširenija religija u svijetu, a evo kako na vjeru gledaju Hrvati Slika nije dostupna Sociolozi o religiji: Je li hrvatska ''nacija vjernika''?

Oba muškarca su hitno prevezena u bolnicu, a liječnici su im uspješno prišili penise. Dok se mlađi muškarac dobro oporavlja, njegov otac je još uvijek na intenzivnoj njezi.

>> Prevarena žena mužu odsjekla spolovilo i bacila ga u WC

Iz malezijske policije se doznaje kako je muškarac koji je izvršio napad vjerovao u neku teoriju o sudnjem danu te je ocu odrezao penis kako bi u njega ušao duh koji će ga spasiti, a što je bilo moguće jedino ako mu se otac rasplače, a isto je očito vrijedilo i za njega samoga.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook