Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Da uđe duh u njih

Zbog interneta odrezao penis sebi i svom ocu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Internet je imao vrlo loš utjecaj na jednog Malezijca koji je odrezao penis sebi i svom ocu pod utjecajem onog što je pročitao na internetu.

U divljačkom napadu u Maleziji jedan je muškarac svom ocu odrezao genitalije nakon čege je isto napravio i sebi. Napad se dogodio u subotu oko 1:30 sati, a policija vjeruje kako su na muškarca utjecala 'lažna vjerska vjerovanja na koja je naišao na internetu', piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Uskrsno slavlje Poruka s oltara Blagdan optimizma: ''Uskrsnuće se događa kad je ljubav jača od mržnje, a oprost od osvete'' Mate Uzinić Borba protiv pedofilije Nadbiskup Uzinić: ''Crkva je kroz zanemarivanje žrtava zanemarila Isusa Krista''

Oba muškarca su hitno prevezena u bolnicu, a liječnici su im uspješno prišili penise. Dok se mlađi muškarac dobro oporavlja, njegov otac je još uvijek na intenzivnoj njezi.

>> Prevarena žena mužu odsjekla spolovilo i bacila ga u WC

Iz malezijske policije se doznaje kako je muškarac koji je izvršio napad vjerovao u neku teoriju o sudnjem danu te je ocu odrezao penis kako bi u njega ušao duh koji će ga spasiti, a što je bilo moguće jedino ako mu se otac rasplače, a isto je očito vrijedilo i za njega samoga.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene