Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako nemate profesionalca pri ruci, kovanica vam također može poslužiti kao indikator kako stojite, je li vrijeme za zamjenu ili stare gume još mogu držati.


Ako ćemo govoriti o nekakvome prosjeku, automobilske bi gume trebalo mijenjati nakon prijeđenih 50 tisuća kilometara. Otprilike je to trenutak kada postaju opasne jer prestaju kvalitetno 'držati cestu', međutim ne bi bilo loše provjeriti ih i ranije, osobito ako ste skoniji nešto žešćoj vožnji.

Vezani članci Dječak će se zvati Brantley Keith (FOTO: Profimedia) Zaljubljenici u automobile na maštovit način priopćili obitelji i prijateljima spol bebe na putu Slika nije dostupna Zašto su gume uvijek crne boje?

Neka vam u svakom slučaju ne bude mrsko otići koji puta vulkanizeru, pogotovo ako ne posjedujete gume koje će vam savršeno jasno dati do znanja kada je vrijeme da ih bacite. 

Jedne takve upravo su postale hit na Redditu zbog zgodnog indikatora (većina ima indikator neke vrste), pa nakon što pogledate fotografiju savjetujemo vam da pokrenete i video u kojem ćemo vam predstaviti 'penny test. Identičan možete izvesti i vi, samo se poslužite kovanicom od 10 lipa. 

Neka vam je sigurnost na prvom mjestu. 

View post on imgur.com