Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregazit će ih

Francusko selo zove vojsku u pomoć zbog NLO fanatika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik pitoresknog mjestašca Bugarach u Francuskoj, prijeti da će to selo zapečatiti uz pomoć vojske.

Naime, gradonačelnik Jean-Pierre Delord, više ne može trpjeti sve one koji su uvjereni kako će upravo njegovo selo jedino preživjeti Armagedon iduće godine. 'Uopće to nije nije smiješno', rekao je za Telegraph Delord.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izvanzemaljci, gdje ste? Tisuće fanatika opsjedaju selo u Francuskoj, traže spas od sudnjeg dana Slika nije dostupna 'Izvanzemaljska garaža' Francuske vlasti zabranile pristup planini 'bijega od smaka svijeta'

>> VIDEO: Za pomrčine snimali NLO 40 minuta

Naime, u posljednjih nekoliko mjeseci pojavljuju se mnogobrojni stranci, koji vjeruju kako je obližnja planina zapravo 'garaža' za izvanzemaljce i njihove letjelice. Isti ti fanatici vjeruju kako izvanzemaljci čekaju Armagedon u velikoj podzemnoj pećini te kako će u jednom trenutku samo otići. Isto tako, ti se 'turisti' nadaju kako bi mogli imati sreće pa da izvanzemaljci i njih povedu sa sobom.

Mogli bi 'pregaziti' selo

Ipak, Delord na stvari gleda realno i tvrdi kako bi danas-sutra, vojska od 10.000 stranaca i fanatika, jednostavno pregazila seoce od svega 200 duša. Zapravo, to bi bio svojevrsni Armagedon upravo za Bugarach, a ne prosinac iduće godine. Priznaje, interes štovatelja izvanzemaljaca privukao je jedan seljanin, koji je tvrdio kako čuje zujanje ispod planine i vidi izvanzemaljce.

'Mnogi dolaze i mole se na padinama planine. Čak sam vidio i jednog muškarca kako provodi nekakav ritual potpuno nag', ispričao je Delord. No, stranci su polako počeli navaljivati u selo te tako čine 62 posto klijenata u lokalnom prenoćištu Maison de la Nature.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene