Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zabilježiti veličanstvenu fotografiju u trenutku kada jedan od najvećih valova udara u obale Hawaija, uspjelo je jednom predanom fotografu.


41-godišnji Clark Little proveo je četiri godine fotografirajući valove. Od kompilacije svojih najboljih fotografija napravio je i kalendar. Tisuće sati proveo je čekajući valove s kamerom u ruci.

Vezani članci Val poklopio obitelj na Hvaru Šetnja ove obitelji lako se mogla pretvoriti u dramu: Na rivi ih iznenadio i "poklopio" val Snažan tajfun pogodio Filipine - 2 Snažan tajfun poharao Filipine: Poginulo najmanje 13 osoba, među njima ima djece

Fotografija pod nazivom 'Tajfun' najveličanstevnija je i pokazuje unutarnju stranu vala slikanu s površine mora. 'Ovisno o veličini vala, kada slikam te fotografije mogu i nastradati. Veći valovi povuku me za sobom', rekao je Little.

On je uspio na preko 50 tisuća fotografija uloviti valove u svim oblicima i iz različitih kuteva, piše Telegraph. 'Najradije fotografiram kad tek sunce izlazi. Tada je mirno i nikog nema oko mene. Prvo plivam nekih 15 minuta po mraku, a kada se pojave prve zrake sunca, počnem fotografirati. Nikada se neću umoriti. Obožavam ovo raditi. Vraćat ću se na plažu iz godine u godinu', dodao je.