Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeste li ga vidjeli?

FOTO: Traži se jednorog, ponuđena nagrada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Plakatima oblijepljenima po gradu vlasnici većinom traže svoje izgubljene kućne ljubimce. No po New Yorku su osvanuli plakati na kojima se traži nestali jednorog.

Mitsko biće opisano je kao prijateljska ženka, a nudi se i nagrada, ali ne novčana, nego u obliku osmijeha. Plakati su djelo slikarice Camomile Hixon.

Pročitajte i ovo Napad na reportera Poziva gledajte od 19 sati Reporter Poziva napadnut tijekom snimanja emisije Nagrada Nove TV - 1 Nova nagrada Nova TV dobitnica je certifikata Equal Pay Champion: "U društvu smo kompanija koje provode pozitivne promjene"

'U vožnji podzemnom željeznicom uvijek sam vidjela samo depresiju. Kao umjetnica sam pomislila kako bi bilo lijepo da uspijem barem jednoj osobi izmamiti osmijeh. Jednorog nije povezan ni sa rasom, ni sa religijom. Ako uspijem šačicu poslovnih ljudi s Wall Streeta natjerati da pomisle na jednoroge, uspjela sam', rekla je Hixon.

>> U talijanskom parku prirode viđen jelen-jednorog

Uz pomoć prijatelja postavila je oko 2 tisuće plakata, a u tu svrhu postavljena je i internetska stranica: missingunicorn.com. Iz cijelog svijeta dosada je primila oko 3 200 poziva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene