Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kineska starica, nakon ulaska u stotu godinu života, šokirala je prijatelje i obitelj, jer joj je iz čela izrastao pravi pravcati rog.


Neobična izraslina 101-godišnjoj Zhang Ruifang počela je rasti prije godinu dana te danas mjeri čitavih šest centimetara i vrlo je slična onom, što bi u narodnoj predaji nazivali 'vražjim' rogom. Štoviše, izgleda i kako se starici na drugoj strani čela pojavljuje još jedna izraslina, koja bi vjerojatno mogla izrasti u drugi rog, prenosi The Sun.

Vezani članci Slika nije dostupna Starica (71) u trgovini ukrala kruh, jogurt i dvije jabuke, pa ju zaštitar prijavio policiji Slika nije dostupna Na sam Badnjak opljačkali i teško ozlijedili staricu, prije toga krali noževe, bačve piva...

Njezino zdravstveno stanje, odnosno pojava izgledu neugodne izrasline, zabrinula je njezinu obitelj, koja živi u selu Linlou, u kineskoj provinciji Henan. Njezin najmlađi, od šestero sinova, 60-godišnji Zhang Guozheng, rekao je kako obitelj isprva nije pridavala pozornost tvrdoj izraslini, kad se tek pojavila na lijevoj strani čela i dok još nije slutilo da će iz nje nastati pravi rog.

'Sad joj i na desnoj strani nešto raste, a vjerojatno bi i to mogao biti rog', tvrde njezini sinovi. Starica zasad nije bila kod liječnika pa se ne zna što je uzrok rastu neobičnog roga.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju