Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kineska starica, nakon ulaska u stotu godinu života, šokirala je prijatelje i obitelj, jer joj je iz čela izrastao pravi pravcati rog.


Neobična izraslina 101-godišnjoj Zhang Ruifang počela je rasti prije godinu dana te danas mjeri čitavih šest centimetara i vrlo je slična onom, što bi u narodnoj predaji nazivali 'vražjim' rogom. Štoviše, izgleda i kako se starici na drugoj strani čela pojavljuje još jedna izraslina, koja bi vjerojatno mogla izrasti u drugi rog, prenosi The Sun.

Vezani članci Metalna šipka u vjetrobranu Vozač snimio prizor kao iz filma ''Posljednje odredište'', centimetri su ga dijelili od smrti Ima jedan svijet (Foto: klyker.com) "Ima jedan svijet...": Zavirite u dubine interneta koje su trebale ostati skrivene

Njezino zdravstveno stanje, odnosno pojava izgledu neugodne izrasline, zabrinula je njezinu obitelj, koja živi u selu Linlou, u kineskoj provinciji Henan. Njezin najmlađi, od šestero sinova, 60-godišnji Zhang Guozheng, rekao je kako obitelj isprva nije pridavala pozornost tvrdoj izraslini, kad se tek pojavila na lijevoj strani čela i dok još nije slutilo da će iz nje nastati pravi rog.

'Sad joj i na desnoj strani nešto raste, a vjerojatno bi i to mogao biti rog', tvrde njezini sinovi. Starica zasad nije bila kod liječnika pa se ne zna što je uzrok rastu neobičnog roga.