Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Željela se dokazati

FOTO: Bivša bulimičarka progutala nož!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Doktori bolnice u sklopu Emory School of Medicine na liječenje su primili ženu koja je progutala nož.

Bivša bulimičarka iz Atlante svojim je prijateljima htjela pokazati kako više ne boluje od bulimije te ne povraća nakon obroka. Pacijentica je rekla doktorima da je držala nož u ustima, međutim u tom ju je trenutku nešto nasmijalo i ona je slučajno progutala nož, kao što i rentgenske slike pokazuju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u susjedstvu Kupili lijes, isprintali osmrtnice: Obitelj došla po bakino tijelo u bolnicu pa doživjela potpuni šok Ilustracija Sve se istražuje Užasna tragedija: Sedmero djece preminulo u četiri dana, u bolnici u Trinidadu pronađene opasne bakterije

New England Journal of Medicine prenosi kako je pacijentica, nakon što je progutala nož, počela povraćati krv i doslovno počela osjećati oštru bol u trbuhu. Doktori su pacijenticu odmah podvrgnuli endoskopskom zahvatu, u kojem joj je uklonjen nož iz  jednjaka bez ikakvih komplikacija.

>> Ovaj je kitesurfer preživio susret s 11 velikih bijelih psina! Spasio ga nož!

Muž ove pacijentice doktorima je otkrio da je njegova supruga prije četiri godine doživjela sličan scenarij, međutim tada je morala ići na operaciju te su joj kirurški morali odstraniti nož.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene