Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kineska interventna služba morala je obaviti neobičan zadatak - spasiti muškarca koji je u potpunosti obnažen visio s grane na drvetu na oko četiri metra visine.


Neobičan prizor dogodio se u kineskom gradu Cnegdu, gdje je muškarac, inače mentalno bolestan, preskočio zid jednog dvorišta, skinuo odjeću i obnažen se popeo na drvo s kojeg je visio i proizvodio zvukove.

Vezani članci Spašavanje na Kalniku Kakav prizor: Čovjek visio sa stijene, spašavali ga HGSS-ovci Šuma, ilustracija HGSS-ovci spašavali pijanu osobu na Ivanščici: "Nije bila u stanju sama hodati, nekontrolirano je padala"

Prolaznici su primijetili obnaženog muškarca, prijavili događaj vlastima, a tamo se uskoro pojavilo više od 100 predstavnika policije, vatrogasaca i spasilaca, kako bi spasili muškarca, ponajviše od njega samog.

Iako su pokušavali, muškarac je spasioce mučio satima, prije nego li je svladan i na siguran način spušten na tlo te prebačen u bolnicu.

Pedesetak vitezova pohitalo spasiti curu koja se htjela baciti zbog nesretne ljubavi

Prilikom odlaska u bolnicu, muškarac je primio anestetik, a liječnici su kasnije izvijestili da je pretrpio psihotičnu epizodu, prenosi NetEase.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook