Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vožnja srama

FOTO Pijani u zagrebačkim tramvajima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Popiti čašicu više i zaspati u tramvaju ili vlaku mnogim sugrađanima nije nepoznato. Takvim prizorima svjedočimo i više nego bi voljeli, naročito noću.

Jeste li i vi svjedočili i kamerom zabilježili ovakve događaje. Snimke nam možete poslati na moj.report@novatv.hr.

Pročitajte i ovo Zastoj prometa na križanju Savska-Vukovarska zastoji i gužve FOTO Kaos u prometu u Zagrebu: Tramvaj iskliznuo iz tračnica Ilustracija Gužve na cestama Kaos u Zagrebu: Više tramvaja uopće ne vozi, sudar na zagrebačkoj obilaznici

Jučer smo svjedočili šokantnim snimkama pijanog čovjeka koji je zaspao na autocesti, Dalmatini. U gradovima su građani često svjedoci alkoholiziranim osobama koje takve znaju i po nekoliko sati provesti spavajući u autobusima ili tramvajima. Često si riskiraju živote ako zaspu primjerice na tramvajskoj stanici, čekajući prijevoz.

Iako se nadležni suočavaju s ovim problemom, napominju kako nije vjerojatno da će on biti iskorijenjen u dogledno vrijeme.

'Slika se popravila, ali...'

'Nažalost, pritužbe na taj račun svakodnevno pristižu. Moram reći isto tako kako se kvaliteta noćnog javnog zagrebačkog prijevoza popravila, pa upravo se mijenja i takva slika, međutim teško da će se ona iskorijeniti ne samo u Zagrebu nego u bilo kojoj svjetskoj metropoli', rekao je glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić.

Zove se i policija

Na željezničkom kolodvoru prema osobama u alkoholiziranom stanju odstupanja nema i procedura je stroža. 'Pozovemo redarsku službu koja pritom iste putnike zamoli da napuste krug kolodvora. Ako to ne žele, onda se zove policija', rekao je Davor Kljakić, šef Zagreb glavnog kolodvora.

>> FOTO Najsmješnije fotografije zaspalih u javnom prijevozu

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene