Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Korisnik jedne društvene mreže nasmijao je sve objavivši fotografiju oglasa objavljenog u novinama davne 1973. godine.


Na društvenoj mreži Reddit, jedan od korisnika objavio je fotografiju oglasa kojeg je, kako kaže, pronašao u starim novinama. Navodno je ovaj srceparajući oglas objavljen u jednim dnevnim novinama i to 1973. godine.

VIDEO: Putem oglasa se nudio ženama da im radi djecu

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Natjerao djevojku da pomisli da ju je prevario, a onda se dogodilo OVO! Slika nije dostupna Milijunašica preko oglasa traži novog muža!

Početak oglasa, sve do zadnje rečenice, asocira na slomljeno srce muškarca koji objašnjava koliko mu je žena, koja ga je napustila, zapravo značila. Kako je shvatio što znači živjeti bez nje i koliko mu je život bolniji od kada je nema. No u zadnjoj rečenici događa se totalni preokret.

Evo što piše u oglasu: 'SUE - Od kada si me ostavila, moje srce pati. Kuća je puno mračnija od kad te nema, mračnija no ikad. Nema nikog da razgovara sa mnom tijekom obroka. Onog toplog sjaja koji bi me pozdravljao svaki put kada bi ušao u kuću više nema. Nikad nisam pomišljao da bi život mogao biti ovako prazan. Sad kad znaš koliko me boli taj gubitak, molim te da prekineš moju patnju i vratiš mi televizor. - RICK.'

Svakako se radi o prekidu jedne velike ljubavi, no ne između muškarca i žene, već muškarca i njegovog najboljeg prijatelja - televizora.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook