Prošli je vikend održano je još jedno neobično natjecanje. Na istoku Francuske za titulu najbolje brade i brkova borilo se više od sto natjecatelja.


U francuskom gradu Wittersdorfu održano je Europsko prvenstvo brada i brkova. Snage su odmjerili najuporniji bradonje svijeta, a natjecanje je privuklo više od sto natjecatelja iz cijelog svijeta. Neki su svoje brade i brkove odlučili predstaviti u prirodnom obliku dok su neki otišli korak dalje i na svojim licima napravili prave umjetničke instalacije upotpunivši svoj izgled neobičnim kostimima i šeširima, piše Huffington Post.

>> Upozorenje: Svi muškarci koji nose bradicu s brkovima krše zakon!

Vezani članci Slika nije dostupna 'Nadam se da će me zvati za brijanje brkova i brade' Slika nije dostupna VIDEO BIZARNO: Jede uz pomoć brade

Puštanje brade i briga za nju postalo je vrlo popularno posljednjih godina, te se natjecanja poput ovog održavaju diljem svijeta, piše Huffington Post. Iako mnogi ova natjecanja uspoređuju sa sportskim natjecanjima i sami natjecatelji se tome smiju i kažu kako sport i uzgajanje brade nije nimalo slično. 'Što se ovoga tiče, jednostavno se morate smijati sami sebi', rekao je jedan natjecatelj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook