Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ekscentrični Rus tvrdi

Upozorenje: Svi muškarci koji nose bradicu s brkovima krše zakon!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarci koji nose brkove i bradicu bez zalisaka, u opasnosti su jer krše zakon. Tako tvrdi Rus I.V. Pugač, koji je zakonski zaštitio taj imidž.

Pugač, čije prezime u slobodnom prijevodu znači "strašilo", na svojoj internetskoj stranici opisuje popularnu "goatee" bradicu, kao bradu bez zalisaka, koja pokriva područje brade i dijela iznad gornje usne na licu, prenosi New York Times.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Sigurnosni forum Dodik ponovo u Rusiji: Pogledajte s kim se prvo susreo Vladimir Putin Jedna od sankcija Rusija upozorava Europu: Naša je odmazda spremna!

To nije sve, jer Pugač tvrdi kako takva brada s brkovima ne samo da pripada Rusima i da je to njihov "rasni atribut", već smatra i kako nošenje takvog imidža od strane muškaraca koji nemaju ruske korijene, predstavlja oblik genocida.

Isto tako, prozvao je i američkog predsjednika Baracka Obamu zbog nekažnjavanja ubijenog libijskog vođe Moamera Gadafija, koji je i sam nosio bradicu i brkove. Naposljetku, Pugač traži od svih ne-Rusa da mu plate odštetu od 600 dolara za nošenje "njegove" brade, odnosno 30.000 dolara, ukoliko se radi o poznatim osobama.

Od TV postaja traži 4 milijuna dolara za izdavanje licence , kojom bi se njegova brada mogla slobodno prikazivati na malim ekranima. Eto, koliko je muškarac spreman otići samo kako bi zaštitio dio svojeg imidža.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene