Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

FOTO Možete li vjerovati da je ovo obična optička iluzija?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Konstrukcija ljudskog oka nešto je vrijedno konstantnog divljenja, a neki idu i toliko daleko da istu navode kao dokaz postojanja Boga.

Priložena fotografija, međutim, savršenstvo je svoje vrste i jednostavno nevjerojatna optička iluzija. malo pjene, prljava voda u slivniku i odvod, formula su za fotografiju koja je u savršenom trenutku zabilježila apstraktno oko, koje isto tako nevjerojatno sliči pravom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nova glavolomija NOVA MOZGALICA Koliko različitih djevojaka vidite na slici? Slika nije dostupna Misterij Žena misteriozno iščeznula ispred očiju gledatelja, možete li objasniti gdje je nestala?

>> FOTO Možete li vjerovati da ovo nije fotografija, već crtež olovkom!

Fotografiju je napravio korisnik Reddita 'Liammm', koji je zapravo odvod vode u slivniku išao fotografirati iz puke dosade, prenosi Daily Mail.

Nagrađen je fotografijom, koja bi vrlo lako mogla konkurirati i za kakvu nagradu, a kad ju je vidio na računalu, ostao je bez teksta. Sve je bilo na svojem mjestu, savršena kopija ljudskog oka. Njegov obični slivnik, gledao je ravno u njega.

Ako imate slične fotografije, ili ste bili u prilici fotografirati nešto neobično u svojoj okolini, što vas podsjeća na ljudsku anatomiju ili bilo što drugo, pošaljite vaše fotografije na moj.report@dnevnik.hr i podijelite vašu priču o nastanku istih s nama. najbolje ćemo objaviti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene