Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TV ekran u štali

FOTO: Krave na LCD pogon

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je čuo da su krave sretnije i nose više mlijeka ako gledaju snimke zelenih pašnjaka na televiziji, jedan ruski farmer odlučio je u svoju štalu instalirati mnoštvo LCD televizora.

Svojim je kravama nakon instalacije stavio neprekidnu snimku alpskih pašnjaka, a za postavljanje televizora i njihovu instalaciju, pozvao je stručnjake. Trenutno se vrše zapažanja i mjerenja, a farmer je napravio dvije grupe krava, jedna od kojih će gledati zelene pašnjake, dok će druga grupa krava provoditi vrijeme na uobičajen način, piše English Russia.

Pročitajte i ovo Ilustracija Znanstveno dokazano Protiv stresa nude druženje s kravama: ''Morag i njezine prijateljice su tako prijateljski nastrojene i oko sebe šire neki mir'' Snijeg zatrpao Srbiju Kravlja blokada VIDEO Krave navalile! Ralicama očistili snijeg i posipali sol, ali na ovo nisu računali

Nije poznato kako je farmer uspio prikupiti toliko novca za toliko LCD televizora, no očito mu je jako stalo do njegovih krava i želje za što više kvalitetnijeg mlijeka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene