Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je čuo da su krave sretnije i nose više mlijeka ako gledaju snimke zelenih pašnjaka na televiziji, jedan ruski farmer odlučio je u svoju štalu instalirati mnoštvo LCD televizora.


Svojim je kravama nakon instalacije stavio neprekidnu snimku alpskih pašnjaka, a za postavljanje televizora i njihovu instalaciju, pozvao je stručnjake. Trenutno se vrše zapažanja i mjerenja, a farmer je napravio dvije grupe krava, jedna od kojih će gledati zelene pašnjake, dok će druga grupa krava provoditi vrijeme na uobičajen način, piše English Russia.

Vezani članci Marina Bešić Đukarić 01 Marina Bešić Đukarić dopisnica je u čijim je rukama istok Hrvatske: ''Najljepše je kada nekome s pričom pomognemo ukazati na problem pa se to riješi'' Slika nije dostupna Grom ubio 5 krava

Nije poznato kako je farmer uspio prikupiti toliko novca za toliko LCD televizora, no očito mu je jako stalo do njegovih krava i želje za što više kvalitetnijeg mlijeka.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju