Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mogao i sam tako završiti

FOTO Klizao po jezeru i 'smrznuo' se kad je vidio OVO

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić je odlučio klizati se na zaleđenom jezeru Jönköping u Švedskoj, no tamo je naišao na vrlo sablazan prizor.

Jeffer Sandström (26) nećkao se oko odlaska na klizanje na jezero Jönköping u Švedskoj, no ipak je obukao klizaljke i odlučio okušati sreću.

Pročitajte i ovo Tri osobe pregazio vlak u Švedskoj Nisu ga vidjeli Velika tragedija u Švedskoj: Teretni vlak pregazio troje ljudi Ilustracija Velika prijetnja "Ako Ukrajina padne, ovo je sljedeća meta": Bivši general otkrio Putinov sljedeći cilj

Kližući po jezeru za oko mu je zapelo nešto što viri iznad površine leda, a kad se približio, shvatio je da gleda u poptunosti smrznutu lisicu, zarobljenu u zaleđenom jezeru.

VIDEO Na jezeru snimljen NEOBIČAN fenomen

"Temperature su bile ispod nule nekoliko dana zaredom pa sam pomislio da je led dovoljno jak za klizanje", rekao je Sandström za The Local, no dodao je kako je led zapravo bio između tri i pet centimetara debljine zapravo.

Ipak, nakon nekoliko sati klizanja po ledu uz pokoji zvuk pucketanja leda, otkrio je nesretnu živoptinju smrznutu u ledu. "Nikad nisam vidio ništa slično prije", priznao je Sandström.

Prema njegovom mišljenju, lisica je vjerojatno upala kroz led te završila u ledenoj vodi i tako skončala. Nakon otkrića naglo je promijenio mišljenje o ostanku na ledu na jezeru.

"Pomislio sam kako je vrijeme da krenem kući. Ako je lisica mogla pogriješiti, onda mogu i ja", zaključio je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene