Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na udaru korisniki

FOTO Je li Google Street View pregazio magarca?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan 'incident' s vozilom Google Street Viewa u Botswani, podigao je burne rasprave i pokrenuo lavine optužbi protiv internetskog diva - za ubojstvo magarca na putu.

Na prvi pogled, fotografije koje su zabilježile kamere postavljene na vozilu, sugeriraju možda takav razvoj događaja, no svatko tko se malo bolje zagleda u njih i tko je vidio vozilo Street Viewa u akciji (primjerice u Hrvatskoj), posumnjat će u optužbe.

Pročitajte i ovo Pronađeni Puki i Etna (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Dobra vijest iz Metkovića Pronađeni nestali Puki i Etna: "Cijelu noć smo bili u potrazi. Sad se osjećam fenomenalno, srce mi je kao kuća" Nestali magarac i kobila (Foto: Dnevnik.hr) - 6 nisu se vratili kući Nestali Puki i Etna, očajni vlasnici mole za pomoć: "Tri djevojčice su pretužne, čekaju ih ko ozebli sunce"

>> Ekvador: Htjeli kandidirati magarca za predsjednika!

Snimke su nastale u okrugu Kweneng, a Google poriče da se dogodio incident u kojem je njihovo vozilo pregazilo životinju. Korisnici interneta, međutim misle drugačije, smatrajući kako su kamere vozila snimile pregaženog magarca, prenosi NY Daily News.

Zanimljivo je, međutim, kako nema tragova na tlu koji bi sugerirali da je magarac pregažen, osim tragova u pijesku, koji prije sugeriraju da se magarac počeo valjati, jer on to jednostavno čini. Drugo, nema tragova krvi, ili bilo kakvog znaka da je magarca vozilo udarilo. Treće, Google Street vozilo ne 'divlja' po cestama velikim brzinama, a u Googleu tvrde kako se magarac odmarao i valjao na putu u trenutku kad je vozilo prilazilo, nakon čega se pridigao i maknuo pored puta.

Botswana je druga afrička zemlja, pored Južne Afrike, u koju je stigao Street View servis.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene