Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije im prvi put

FOTO Izraelske vojnikinje dobile 'packu' zbog nedoličnog ponašanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izraelska vojska doživjela je još jedan trenutak u kojem se mora ispričavati za nedolično ponašanje svojih vojnika, točnije vojnikinja. Ovog puta, nekolicina regrutkinja odlučila je pozirati golih stražnjica i u bikiniju.

Najnoviji slučaj nedoličnog ponašanja izraelskih vojnikinja na društvenim mrežama, primorao je izraelsku vojku na posezanje za mjerama kazni. Naime, nekolicina regrutkinja izraelske vojske, pozirala je gola i polugola te su fotografije objavljene putem Facebooka, što su primijetili lokalni mediji.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini

>> OVAKO se opuštaju pripadnice izraelske vojske na plaži

Prvi je vijest prenio izraelski portal Walla, a kako prenose, radi se o vojnikinjama stacioniranima u vojnom kampu na jugu Izraela.

'Zapovjednici su vojnikinje kaznili odgovarajućim mjerama', šturo su prenijeli izraelski mediji, ne navodeći niti njihova imena, niti o kakvoj se kazni radi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene